Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Mit mondanak, akik már próbálták az IMMULINÁT?

Mára teljesen elmúlt a pikkelysömöröm!

“Már régen készülök rá, hogy leírom végre! Csúnya és makacs pszoriázisom, azaz pikkelysömöröm volt a bal bokám felett. Vannak fotóim, de nem szépek, ezért nem fogom itt közreadni.

Utánanéztem és kiderítettem, hogy a pikkelysömör, azt mutatja, hogy gyulladás van a szervezetünkben. Hosszas kutatást folytattam, és több szakembertől olvastam, és néztem videókat a témában. Nálam bizony, a gyulladást kimutatta egy laborvizsgálat, amit jogosítvány frissítéshez kellett elvégezni. Magas volt a vérsüllyedésem, ami gyulladásos állapotra mutat.

Amúgy semmi bajom! Egészséges vagyok!
Mindenképpen kellett néhány hónap, fogyasztottam az Enterót, ami sejtszintű méregtelentést csinál. És elkezdtem a Immulina Spirulinát is használni! Ja, és megemeltem a C-vitamin napi mennyiségét 5.000-re. Mára teljesen elmúlt a pikkelysömöröm! És meggyőződésem, hogy az Immulina Spirulina volt a leghatékonyabb, a regenerálásban. Csak azt kívánom neked, hogy legyél egészséges, ameddig csak teheted!”
Tóth Mária
Gyakorlatilag az első naptól érzem azt a pluszt, amire szükségem volt

“Már 8 hónapja nem segített a (diagnózis szerint) teniszkönyökömnek semmilyen orvosi kezelés (20 elektromos kezelés, hetekig felkötött kar, gyógyszerek, sőt még a szteroid injekciók sem), másrészről pedig plusz energiára lett volna szükségem, mivel éreztem, hogy egyre hamarabb merülnek le az elemeim nap közben. Misi mindkét problémára az Immulinát ajánlotta, melyet el is kezdtem szedni.

Tapasztalataim:

Az energiaszintemen azonnal éreztem a jótékony hatást, gyakorlatilag az első naptól érzem azt a pluszt, amire szükségem volt. A könyökömön néhány nap múltán lassan kezdtem érezni a javulást, néhány hét múlva már sokkal jobban éreztem magam, míg kb. 1,5 hónap után teljesen elmúlt a fájdalom, és erősebb terhelésre sem jön vissza!

“Járulékos haszonként” még 2 dolgot szeretnék megemlíteni:
– egyrészt az elmúlt néhány évben egyre erősebb allergiás tüneteim voltak (folyamatos, megállíthatatlan tüsszögés), de az allergia-teszt mégsem mutatott ki semmilyen allergiát. Ebben az évben, elmondhatom, hogy kb. 3-4-szer jött rám kisebb tüsszögés, és én ezt egyértelműen az Immulina javára írom.
– a másik tapasztalatom, hogy az óvodás korú gyerkőcünk bármit hazahozott az oviból, rajta 3-4 nap alatt átment, én meg 2 hétig nem tudtam kilábalni belőle. Idén ősszel ez az időszak 1,5 napra csökkent nálam, és az is sokkal enyhébb tünetekkel.

Összességében azt tudom mondani, hogy nekem, – akinek alapvetően (tudomásom szerint) nem volt akkut betegségem (vérnyomás, vérkép, súly rendben), lehetőségem szerint egészségesen táplálkozom, sportolok stb. -, ennyi mindenben segíteni tudott az Immulina!

Hálás vagyok Misinek, hogy megismertetett az Immulinával, és remélem még sokáig annak a zárt körnek a tagja lehetek, akik folyamatosan hozzá tudnak jutni a kapszulákhoz!”
Rangasz Pál
“Sok egészségügyi problémával küzdő ember vagyok. Nehéz eset. Az Immulinát kb. 6 hete szedem, napi egyet veszek be reggel.

Azt vettem észre, hogy a hangulatom egyre jobb. A derekam egyre kevesebbet fáj. Vezetőként dolgozom, sok stresszel a gyermekvédelemben és azt kezdtem észrevenni, hogy egyre nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Bátran felvállalom magam és a gondolataim. Nem tud semmi kibillenteni jelentősen ebből a belső békéből, ennek megfelelően a vérnyomásom is kezd beállni a normál értekre. Az erőlétem nagyon sokat javult, hegyes-völgyes városban lakunk, és „simán” el tudok menni édesanyámhoz úgy, hogy egyszer sem kell megállnom pihenni. Ja, igen! Ki tudom porszívózni a lakást. Pihenés nélkül! A körmeim szép rózsaszínűek lettek. Az emésztésem sokat javult. A cukortablettákat teljesen elhagytam. Az alvásom sokkal pihentetőbb és nincs reggel, hogy ne ébrednék fel az óracsörgés előtt.

Köszönet Nacsa Mihálynak, a feleségének Editnek és dr. Tápai Mária doktornőnek, hogy lehetőséget adtak nekem és a családomnak egy új, jobb élethez. Mindenkinek ajánlom, hogy ismerje meg őket és a munkásságukat. Csodák fognak feltárulni az életében.”
Most kiegyenesedve, bot nélkül, könnyedén jár, a lábremegése megszűnt…

“A nagymamám aki 88 éves kb. bő 3 hónapja szedi az immulinàt. Az első hónapban napi 2 szemet szedett, a második hónaptól napi 3 szemet, mert úgy érezte, hogy kellene még egy kis, plusz erő.
Mielőtt elkezdte szedni, nagyon fájtak az izületei, remegett a lába és zsibbadt a keze, csak bottal és meggörbülve tudott járni.

Most kiegyenesedve, bot nèlkül, könnyedén jár, a lábremegése megszünt, nem zsibbad a keze és az izületei fájdalommentesen, könnyedén mozognak. A készítmény jó hatással van az idegrendszerére és a stressztűrő képessége is sokkal nagyobb.

Az utóbbi időben többfèle terméket szedett, de azt mondta: ezzel a termékkel vagyok a legjobban megelégedve, mert ez nagyon jó! (Megjegyzem, eddig bàrmit vittem, semmit nem szedett ilyen hűségesen, mint az Immulinát!)

Nagyon hàlás vagyok Misinek és a kutatócsapatànak, hogy megalkotta ezt a csodás termèket, szívből köszönjük, a nagymamám és én is!”
Czentye Melinda
Több az energiám, de fontosabb, hogy memóriám elképesztően sokat javult!

“Nálam a kezdet az jó volt, 4-5 óra alvás után pihenten keltem! Kb. egy hétig. Utána meg már fáradt voltam napközben. Volt, hogy délben egy kicsit aludtam is. Kb. a 3-ik hét után normalizálódott a helyzet. Én is 2-szemet használok. Több az energiám, de fontosabb, hogy memóriám elképesztően sokat javult! Azóta sokat álmodtam is, ami csak fiatal koromban volt jellemző!

Adatok, emlékek, jönnek elő! Élesen! Hihetetlen! Valahogy a bal lábam kis lábujját nem éreztem rendesen, de ez is sokat javult! A fiam 17-éves múlt, egy szemet kap naponta. Nagyon szétszórt volt, majd figyelem, hogy változik-e valami.

Köszönöm Misi a lehetőséget, hogy élhettem az Immulinával!”
A fájdalom szinte eltűnt, és ez egyre csak jobb, és jobb.

“Édesapám 30 éve cukorbeteg, és sajnos kialakult a cukorbetegség mellékhatása, a polenourpatia. Évekig próbálkozott mindenféle gyógymóddal, de nem segített semmi sem. Évek óta szedte már az erős fájdalomcsillapítókat, de a fájdalom egyre csak erősebb volt, ahogy a polenourpatia károsította az idegrendszerét. Amint rátaláltunk az Immunilára, rögtön meg is rendeltük.

Édesapám még csak 2 hete szed napi 2 tablettát, és azóta nem kell beszednie semmilyen fájdalomcsillapítókat. A fájdalom szinte eltűnt, és ez egyre csak jobb, és jobb.

Hála Nacsa Mihálynak. Meg vagyunk tisztelve hogy ilyen emberekkel élhetünk egy bolygón, mint amilyen ő. KÖSZÖNJÜK”

Tapasztald meg Te is az Immulina hatását!