Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy egy sajnálatos nyomdai hiba folytán minden termékünket újra kell csomagolnunk, így még ezt korrigáljuk termékeink ideiglenesen nem rendelhetők! Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Vegyél részt a kutatásunkban, és kérd a próbacsomagot!

Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Kipróbálnád az immulinát,
ha csupán 2690 forintba kerülne 14 napra?

Próbacsomag ára, csomagolással és postaköltséggel együtt: 2.690Ft

FIGYELEM! A próbacsomagot egy személy csak egyszer tudja megrendelni!

Milyen lennél, ha az életerőt maximumra tudnád kapcsolni magadon?

Képzeld el, hogy reggelente kiugrasz az ágyból, kávé nélkül is energikus vagy, hogy nem fárasztanak le a napi feladatok, és az egész napos pörgés után, este is fittnek érzed magad

Ja, persze…” – gondolhatod – “…mikor már az ebéd után is nehéz ébren maradni és csak az éltet, hogy munka után végre hazamehetek és ledőlhetek kicsit a tv elé.

Sokan panaszkodnak rá, hogy nincs elég energiájuk, mindig fáradtak, gyakran küzdenek egészségügyi problémákkal, akár annak ellenére is, hogy igyekeznek egészségesen élni, odafigyelnek az étkezésre és sportolnak is.

Akkor mégis mi a baj?

A szervezetünk optimális működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat egyszerűen képtelenség élelmiszerek formájában bevinni. 

Egyik zöldség vagy gyümölcs sem tartalmaz elegendőt ezekből ahhoz, hogy ellássanak minket, így hát pótolnunk kell ezeket az anyagokat más forrásból.

Méghozzá olyanból, ami a szervezetünk számára azonnal emészthető formában tartalmazza ezeket az anyagokat, hiszen hiába jutunk hozzá, ha nem tudjuk hasznosítani…

Mihez kezdenél, ha visszakapnád a fiatalkori lendületedet?

Nacsa Mihály vagyok, regeneráció specialista.

Kutatóként a fő célom, hogy minél többen megtapasztalják, hogy milyen, amikor a testük optimálisan működik és nem gátolja őket a céljaik elérésében.

Ebben segíthet az Immulina, amit azért alkottam meg, hogy segíteni tudjak a regenerálódásban azoknak, akik a természetes hatóanyagokban bíznak és az ősi, tiszta életerőt választják és szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.

Tedd próbára az IMMULINÁT!

Valószínűleg Te is sokféle vitamint és étrendkiegészítőt kipróbáltál már, mégsem érezted, hogy bármi is változna… Szóval jogos a kérdés:

“Mégis miért higgyem el, hogy az Immulina tényleg segíteni fog?!”

Tudod mit? Ne nekem hidd el, és ne is azoknak, akik csodás javulásokról számolnak be a szedését követően. Csakis magadnak hihetsz igazán. Hiszen végeredményben csak az számít, hogy Te mit tapasztalsz, nem?

Ehhez most nem kell megvenned egy egész dobozzal, de még a próbatermék 4000Forintos árát sem kérjük el! Kérd az akciós 2690 FORINTOS próbacsomagot és tedd próbára most Te is az Immulinát!

Kérd a próbacsomagot!

FIGYELEM! A próbacsomagot egy személy csak egyszer tudja megrendelni!

Miben más az Immulina, mint a hagyományos alga?

Az Immulina különleges kék-zöld algából készül, az általunk kifejlesztett “Egyedi Vízkezelési- technológiával” kezelt vízben növekszik.

Ez azt jelenti, hogy az algát élővé alakított természetes vízben nevelik, ősi, regeneratív, bio és organikus környezetben. A vízhez a mai ember szervezete számára értékeket adunk, ezért az alga beltartalma igen magas lehet.

Így olyan értékes ásványi anyagokat tartalmaz az alga, amelyek segíthetnek a szervezetünk regenerálódásában és optimális működőképességében.

Mit mondanak, akik már próbálták az IMMULINÁT?

Több az energiám, de fontosabb, hogy memóriám elképesztően sokat javult!

“Nálam a kezdet az jó volt, 4-5 óra alvás után pihenten keltem! Kb. egy hétig. Utána meg már fáradt voltam napközben. Volt, hogy délben egy kicsit aludtam is. Kb. a 3-ik hét után normalizálódott a helyzet. Én is 2-szemet használok. Több az energiám, de fontosabb, hogy memóriám elképesztően sokat javult! Azóta sokat álmodtam is, ami csak fiatal koromban volt jellemző!

Adatok, emlékek, jönnek elő! Élesen! Hihetetlen! Valahogy a bal lábam kis lábujját nem éreztem rendesen, de ez is sokat javult! A fiam 17-éves múlt, egy szemet kap naponta. Nagyon szétszórt volt, majd figyelem, hogy változik-e valami.

Köszönöm Misi a lehetőséget, hogy élhettem az Immulinával!”
A fájdalom szinte eltűnt, és ez egyre csak jobb, és jobb.

“Édesapám 30 éve cukorbeteg, és sajnos kialakult a cukorbetegség mellékhatása, a polenourpatia. Évekig próbálkozott mindenféle gyógymóddal, de nem segített semmi sem. Évek óta szedte már az erős fájdalomcsillapítókat, de a fájdalom egyre csak erősebb volt, ahogy a polenourpatia károsította az idegrendszerét. Amint rátaláltunk az Immunilára, rögtön meg is rendeltük.

Édesapám még csak 2 hete szed napi 2 tablettát, és azóta nem kell beszednie semmilyen fájdalomcsillapítókat. A fájdalom szinte eltűnt, és ez egyre csak jobb, és jobb.

Hála Nacsa Mihálynak. Meg vagyunk tisztelve hogy ilyen emberekkel élhetünk egy bolygón, mint amilyen ő. KÖSZÖNJÜK”

Tapasztald meg Te is az Immulina hatását!

FIGYELEM! A próbacsomagot egy személy csak egyszer tudja megrendelni!

Miért érdemes kipróbálnod?

FIGYELEM! A próbacsomagot egy személy csak egyszer tudja megrendelni!

Válaszolj a kérdésekre és kérd a próbacsomagot!

A próbacsomagot 4000 Forint helyett most mindössze 1FORINTÉRT kapod meg, a postaköltség pedig csak 1490Forint – ha kitöltöd 1 perces kérdőívünket cserébe.

Mit kell tenned?

  1. Töltsd ki a kérdőívünket
    Az űrlap kitöltésével engedélyt adsz nekünk arra, hogy visszaküldjük a próbatermék vásárlási linkjét és a speciális kuponkódot, amivel 1 forintért megvásárolhatod a próbacsomagot.
  2. A levélben kapott linkre kattintva tedd a kosárba az Immulina próbacsomagot!
    A hozzá kapott kuponkóddal pedig állítsd át 4000 Forint helyett 1 Forintra a termék árát és fejezd be így a vásárlási folyamatot! Így mindössze a 1491 Forintot kell fizetned a végén és már küldjük is a próbacsomagot.
  3. Menj végig a vásárlási folyamaton és már kész is vagy.

A díj beérkezése után összeállítjuk és postára adjuk az Immulina próbacsomagot, Neked pedig nincs más dolgod, mint várni a futár érkezését.

Külföldi címre sajnos nem áll módunkba próbacsomagot szállítani. Ez esetben kérlek, rendeld meg egy magyarországi címmel rendelkező ismerőshöz, aki el tudja neked juttatni.

Ha kérdésed van a próbacsomaggal vagy a megrendeléssel kapcsolatban, írd meg nekünk.

FIGYELEM! A próbacsomagot egy személy csak egyszer tudja megrendelni!

Próbacsomag megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot:

1. lépés

Kérlek, add meg az e-mail címed és neved a következő űrlapon, illetve válaszolj a statisztikai célokat szolgáló felmérésünk kérdéseire és cserébe megkapod a kuponkódot, amivel 4000 Ft helyett most csak 1 Forint + postaköltségért veheted meg a 14 kapszulás Immulina próbacsomagot.

Az űrlap kitöltésével engedélyt adsz nekünk arra, hogy elküldjük Neked a próbatermék vásárlási linkjét és a speciális kuponkódot, amivel 1forintért  megvásárolhatod a próbacsomagot.

Továbbá engedélyezed, hogy további értékes információt küldjünk az Immulunáról és a megvásárlási lehetőségeiről.

Edit és Mihály,
az Immulina.hu tulajdonosai

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheted meg.

Adatvédelmi szabályainkról röviden: a spamet mi is utáljuk és soha nem adjuk ki adataid harmadik félnek.

E-mail címed csak arra használjuk, hogy az átalad kért tájékoztatást elküldjünk részedre és a témával kapcsolatos marketing célú ajánlatról tájékoztathassunk.

Adataid törlését egyetlen gombnyomással kérheted rendszerünkben és nem küldjük tovább az egészségesebb életmóddal kapcsolatos információkat részedre.

Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét!

Egy sajnálatos nyomdai hiba folytán minden termékünket újra kell csomagolnunk, így még ezt korrigáljuk termékeink ideiglenesen nem rendelhetők.

Megértésedet és türelmedet köszönjük!