Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Mindenki szeretne hosszan, egészségesen, boldogan, vidáman, testi bajok nélkül élni.

A természetes állapot az, ha nincs semmi olyan tényező ami lerontja az emberi test kifogástalan működőképességét.

Az IMMU-MAI kapszula összetevői:

Chlorella

Immunrendszer egészsége, a vitalitás és energia fokozása a máj egészségéért.
Megőrzi az energiát és a tónust. Az alapvető tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. Erősíti a vitalitást, átmeneti fáradtság esetén használható, támogatja az immunrendszert.

Fokozza az  immunvédelmet.

Segít eltávolítani a nehézfémeket a szervezetből, pektinnel kombinálva segít szabályozni a cukor- és koleszterinszintet, ezáltal segíti az emésztőrendszert. Jótékony hatása, hogy befolyásolja az epehólyag, a máj és a vesék működését (a test méregtelenítő funkciójával rendelkező szervek) A Denoxinal gyógynövény- és tápanyag-kombinációt tartalmaz, amely elősegíti a szervezet természetes méregtelenítési folyamatát. (nevezetesen az anyagcserét és a méreganyagok eltávolítását a szervezetből) Elősegíti a szervezet méregtelenítését. Kedvezően hat a cukor- és koleszterinszintre. Elősegíti az anyagcserét és támogatja az emésztőrendszert. 
Gyógynövénykivonatok hatékony kombináció a szervezet méregtelenítésére.

Forrás: https://www.efsa.europa.eu/

Máriatövis kivonat

Sejtregenerációs hatás a szilimarinnak köszönhetően.
A máj egészségét támogatja.
Hozzájárul a máj védelméhez és a máj méregtelenítő képességéhez. Segíti a máj védelmét, ami viszont fenntartja a májműködést, és emellett elősegíti az emésztést és a test megtisztulását.

Forrás: https://www.efsa.europa.eu/

Articsóka

Cynara scolymus (Köznév: Articsóka)

Hozzájárul a normál vérzsírszinthez.
Bélrendszer egészségét, és az emésztést támogathatja. Emésztési panaszok (gyomorpanaszok, hányinger, hányás, teltségérzet, puffadás) esetén hozzájárulhat a bélrendszer normál működéséhez, javíthatja a komfortérzetet.
Hozzájárulhat a testtömeg-szabályozáshoz, a növekedéshez, a fejlődéshez és a testfunkciók fenntartásához.

Forrás: https://www.efsa.europa.eu/

Huminsav

A huminsav a tőzegben található elbomlott növényi szervezetek maradványa – a magyar föld különösen gazdag ebben. Jól hasznosuló ásványi anyagokban gazdag. Számos egészségvédő hatást tulajdonítanak neki, ezek közül is elsősorban a bél mikrobióta egészségének karbantartásában, és nehézfémek, valamint növényvédőszer méreganyagok megkötésében és eltávolításában játszik szerepet.

Forrás: Iso Christl, Axel Metzger, Ilona Heidmann, Ruben Kretzschmar: Effect of humic and fulvic acid concentrations and ionic strength on copper and lead binding; Environ Sci Technol., 2005 Jul 15;39(14):5319-26, doi: 10.1021/es050018f.

Ezen összetevőkből lett összerakva az IMMU-MAI formula.

Azokat a természetes növényi alkotóelemeket válogattuk és raktuk egybe, amelyek jótékony hatással bírnak.

Kinek ajánlott az IMMU-MAI kapszula fogyasztása?

Mindazoknak ajánljuk a terméket, akik a fentiekben felsorolt jótékony összetevők előnyös hatásait szeretnék élvezi.

Rendelje meg mihamarabb!

Lehetséges mellékhatások és figyelmeztetés

Az IMMU-MAI biztonsággal fogyasztható az előírások betartása mellett. Mellékhatásokat nem ismerünk. Várandós anyáknak ismeretek hiányában nem javasolt. Előrehaladott veseelégtelenségben csak kezelőorvos javaslatai alapján szedhető.

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és gondozást.