Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy egy sajnálatos nyomdai hiba folytán minden termékünket újra kell csomagolnunk, így még ezt korrigáljuk termékeink ideiglenesen nem rendelhetők! Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Vegyél részt a kutatásunkban, és kérd a próbacsomagot!

Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Májtisztítás

Az emberiséget régóta foglalkoztatja az örök fiatalság gondolata.

Mindenki szeretne hosszan, egészségesen, boldogan, vidáman, testi bajok nélkül élni.

A természetes állapot az, ha nincs semmi olyan tényező ami lerontja az emberi test kifogástalan működőképességét.

Akkor miért nincs így?

Mi indítja el az emberi test idő előtti öregedését?

Mi áll az útjában az emberi test kifogástalan működőképességének?

A mai világban számtalan tényező befolyásolja az emberi test idő előtti leoxidálódását.

De mi is az az idő előtti oxidáció?

Minden olyan tényezőt, ami felgyorsítja a test elektrolit vezetőképesség tönkremenetelét (Elektrolit: Áramvezető folyadék. Olyan elektromosan töltött részecskéket tartalmazó cseppfolyós anyag (oldat vagy olvadék), amely vezeti a villamos áramot.

Az algák a legtisztább fényben és gondosan szabályozott elektrolitoldatban növekednek. A sós víz is elektrolit, így vezeti az áramot. A testünkben többféle ásványi sóból álló, megfelelő töménységű elektrolit biztosíthatja az egészséges működést.). 

Az oxidáció kiszáríthatja, az elektrolit vezetőképességét, talán úgy is lehetne mondani elégetheti, ami nevezhető oxidációnak is.

Tehát a test idő előtti öregedése, kiszáradása jöhet létre.

A test méregtelenítése minden esetben segítség lehet a jó működési állapot fenntartása érdekében. 

Felismerve a máj fontos méregtelenítő képességét, igen hasznos és sikeres lépést tehetünk a tisztább és működőképesebb irányba.

Tehát a máj tisztítása és támogatása a lényeges és fontos dolgok és cselekvések közé tartozhat.

Éppen ebből az elképzelésből kiindulva lett összerakva az IMMU-MAI formula.

Azokat a természetes növényi alkotóelemeket válogattuk és raktuk egybe, ami a máj természetes táplálásását és működését segítheti.

Az algák között a Corella alga lehet egy igazán jó és segítő támogatás.

Az alga tiszta és megfelelő vízben és környezetben lett megtermelve és igen jó a tisztasága.

Az eddigi felhasználási tapasztalatok alapján könnyű tiszta szívvel és lélekkel ajánlani, hiszen mi magunk alkotók sem alkalmaznánk magunkon, ha nem lennénk meggyőződve a hasznosságáról.

Kinek ajánlott az IMMU-MAI Májtisztító Termék fogyasztása?

A készítmény méregtelenítő-májtámogató hatása kedvező lehet mindazok számára, akiknek szervezete fokozottan toxikus környezetnek lehet kitéve (pl. munkahelyi ártalom, rendszeres alkoholfogyasztás, dohányzás, stb.).

A nagyvárosi környezet fokozott szabadgyökterhelésének ellensúlyozására, tartósított, rendszeresen kemikáliákkal kezelt élelmiszeripari termékeket fogyasztók számára és tartós nem-szteroid gyulladásgátló kezelésben részesülők számára ajánlott lehet.

Krónikus májbetegek, akut májbetegségekből felépülők esetén segítheti a máj regenerációját.

Rendelje meg és kezdje mihamarabb mája támogatását:

Az IMMU-MAI Májtisztító Termék alkalmazása és adagolása:

Biztonság érdekében kúraszerű alkalmazást javasolunk, kevesebb mint 3 hónap terjedelemben. A Chlorellával szembeni mellékhatások a források szerint a hosszas, több hónapos szedés során jelentkeztek. Szilimarin kivonatból a napi 200 – 400 mg dózisra kellene törekedni. A Chlorella fogyasztása nem szigorúan behatárolt 15 mg-tól 5.000-ig terjedő javallatokat olvastam. Leggyakoribbnak a 150-300 mg közötti adagokat találtuk. Articsóka, mint élelmiszer gyakorlatilag nem korlátozott.

Az IMMU-MAI Májtisztító Termék összetevői: Porított Chlorella alga (Chlorella vulgaris, Chlorella pyrenoidosa), máriatövis (Sylibum marianum) mag kivonat, huminsav por, articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) kivonat

Rendelje meg és kezdje mihamarabb mája támogatását:

Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét!

Egy sajnálatos nyomdai hiba folytán minden termékünket újra kell csomagolnunk, így még ezt korrigáljuk termékeink ideiglenesen nem rendelhetők.

Megértésedet és türelmedet köszönjük!