Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Mindenki szeretne hosszan, egészségesen, boldogan, vidáman, testi bajok nélkül élni.

A természetes állapot az, ha nincs semmi olyan tényező ami lerontja az emberi test kifogástalan működőképességét.

Az IMMU-FLEX összetevői:

Halkollagén

A kollagén az emberi szervezet kötőszöveteiben mindenhol jelen levő alapanyag. A porcokon kívül ez alkotja a vér sejtek burkát, a bőr vázát, hajat és körmöket, ínszalagokat, artériák falát, ez rögzíti a fogakat az ínyben, stb. Mivel a csontképződéshez egy porc alapú „öntőforma” szükséges, az egészséges csontképződéshez is elengedhetetlen. A kollagén egy szálas szerkezetű fehérje, amit aminosavak építenek fel. Szerkezet alapján 25 féle kollagént ismerünk. Kollagén fogyasztásával biztosíthatjuk a porcok, ízületi felszínek regenerációjához szükséges alapanyagot. A kollagén pótlás igazolt helyet kapott a degeneratív ízületi megbetegedések kiegészítő terápiájában.

Forrás: 1 – BRUYÈRE O, ZEGELS B, LEONORI L, RABENDA V, JANSSEN A, BOURGES C, REGINSTER JY.: EFFECT OF COLLAGEN HYDROLYSATE IN ARTICULAR PAIN: A 6-MONTH RANDOMIZED,

DOUBLE-BLIND, PLACEBO CONTROLLED STUDY; COMPLEMENT THER MED. 2012 JUN;20(3):124-30

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22500661/

https://www.scielo.br/j/rbgg/a/fk95TfhxB7mPsmqYRDdHH8K

MSM

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy kénszállító molekula. Jelentős mennyiségben van jelen az emberi és állati szervezetekben, ugyanis a kötőszöveti elemekben kén szolgáltatja keményen rugalmas kötéseket. Hiányában zavart szenved a porcépítés, a porc regenerálódás. Tanulmányok igazolják gyulladásgátló hatását, ezáltal fájdalomcsillapító hatását izületi gyulladásokban.

Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23011466/

C-vitamin

A C-vitamin is számos egyéb funkciója mellett még a saját kollagénünk előállításához szükséges, hiányában két alapvető aminosav: a prolin és lizin nem képes a kollagénbe beépülni. Így a sérült, élettani feladatát ellátni képtelen kollagén és porc képződhet.
Ezen túlmenően még víz-oldékony antioxidánsként véd a szabadgyökök kémiai károsító hatása ellen.
Számos ízületi romló folyamat, a szabadgyökök által okozott mikroszkópikus sérülésekkel lobban be. A C-vitamin továbbá elősegíti a kvercetin felszívódását is. Ami egy bioflavonoidok csoportjába tartozó olyan antioxidáns, ami az IMMU-FLEX-ben viszont erősíti és kiegészíti a C-vitamin antioxidáns védőhatását. Az antioxidánsok minden sejt- és szövetféleséget védenek a szabadgyökök károsító hatása ellen, így az izületi porcot is.

Forrás:

https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:en:PDF

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=celex%3A32012R0432

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23011466/

Glükozamin

A glükozamin nitrogéntartalmú szénhidrát, a kötőszövetek rugalmasságát és vízmegkötő képessége révén azok hidratáltságát biztosítja. Mivel azonban a porcszöveteknek nincs érhálózata, a glukozamin a porcszövet táplálásában és anyagcseréjében is nélkülözhetetlen. Humán vizsgálatok igazolják, hogy hosszú távú alkalmazása mellékhatások nélkül csökkentheti az artrózisos betegek tüneteit.

 

Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17270442/

Hialuronsav

A hialuronsav szintén egy nagy molekulájú szénhidrát, nagy vízkötő képességgel. Számos szövetben és szervben jelen van (szem, bőr, csontok, porcok, izületek). Az izületi porcokban és hártyákban, mint kenőanyagot ismerjük. Ezzel meghosszabbítja az izületek ép működésének időtartamát és csökkentheti a fájdalmat, és a gyulladást.

Bár az általános gyakorlat szerint a hialuronsavat leginkább közvetlenül az izületbe való beinjekciózással alkalmazzák, egy placebo kontollált, kettősvak klinikai vizsgálat eredménye szerint szájon át való alkalmazása 2 hónapon át, szintén hatásosnak bizonyult. Az emberi szervezetben élettartama mindössze néhány nap, ezt követően új hialuronsavnak kell beépülnie. Megállapítást nyert, hogy a kor előrehaladtával testünk hialuronsav regenerációja egyre csökken, ami azonban pótolható. Reumatológiai és ortopédiai felhasználásán kívül alkalmazzák a kozmetikában, bőrgyógyászatban, szemsebészetben, urológiában és orr-fül-gégészetben is. A hialuronsav kutatásnak egyik vezéregyénisége egy magyar kutató, Dr. Balázs Endre (1920-2015) volt, aki már 1942-ben szabadalmaztatta.

Forrás:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26893053/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23226979/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18208600/

http://www.matud.iif.hu/08maj/09.html

 

Kvercetin

A kvercetin egy bioflavonoidok csoportjába tartozó olyan antioxidáns, ami ebben a készítményben viszont erősíti és kiegészíti a C-vitamin antioxidáns védőhatását.

Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23011466/

Jó gondolkodású, felkészült és gyakorlatias emberek ötlete van ebben a készítményben is.

Ami biztos, mi hiszünk a természetben. Támogatjuk, teszünk és cselekszünk érte, hogy minél több életerő legyen benne. Ez a kölcsönösség szinte minden esetben megtérül.

Pontosan ezért tanulunk és minél több tudást beépítünk életünkbe.

Mit tartalmaz az Immu-Flex? 

A napi fogyasztásra javasolt adag (10 ml) 500 mg halkollagént, 250 mg metil-szulfonil-metánt (MSM), 100 mg C-vitamint, 100 mg glükozamint, 5 mg hialuronsavat és 2,5 mg kvercetint tartalmaz. A doboz tartalma 15 db 10 ml-es ivóampulla.

Kinek javasolható az Immu-Flex?

Mindazoknak ajánljuk a terméket, akik a fentiekben felsorolt jótékony összetevők előnyös hatásait szeretnék élvezi.

Rendelje meg mihamarabb!

Az Immu-Flex alkalmazása és adagolása

Napi 1 ivóampulla tartalmát keverje el egy adagnyi tetszőleges folyadékban (ivóvíz, gyümölcslé, tea, joghurt, stb.). Lehetőleg étkezés közben vagy étkezés után fogyassza. Ne keverje alkoholos vagy magas koffeintartalmú italokba! Bármely napszakban fogyasztható, de célszerű naponta lehetőleg ugyanabban az időszakban alkalmazni.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Az Immu-Flex tárolása

A készítmény hőtől, napsugárzástól védett helyen szobahőn tárolható saját csomagolásában. Felhasználható a csomagoláson feltüntetett lejárati határidőig. A felbontott ivóampulla tartalma nem tárolható, azonnali elfogyasztására javasolt. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Lehetséges mellékhatások és figyelmeztetések

Az Immu-Flex biztonsággal fogyasztható az előírások betartása mellett. Mellékhatásokat nem ismerünk. Halakra, tenger gyümölcseire allergiás egyéneknek fogyasztása nem javasolt. Várandós anyáknak ismeretek hiányában nem javasolt. Előrehaladott veseelégtelenségben csak kezelőorvos javaslatai alapján szedhető.

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és gondozást.

További kérdéseivel forduljon bizalommal cégünk szakembereihez!

Renewal-Hungary Kft.

6722 Szeged Török utca 1/A (belső udvar)
www.renewal.hu, www.renevalkft@gmail.com
Mobil:+36-70-317-93-23