Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Mit tehetsz, ha összecsapnak a fejed felett a hullámok?

Segíthetek, hogy könnyedén vedd a stresszes helyzeteket is?

A boldogság záloga, a stresszmentes élet lehet

Abban egyetérthetünk, hogy a stresszt elkerülni, szinte lehetetlen.

Épp ezért a cél valójában nem a stresszmentes élet, hanem annak a képessége, lehetősége, hogy az életünkben lévő stresszt a lehető legminimálisabb szintre csökkentsük és jól kezeljük.

Hiszen stresszes helyzetek mindig lesznek, gondoljunk csak a jelenlegi helyzetre a világban… kikerülni lehetetlen, viszont fontos, hogyan reagálunk rá.

Mi történik valójában, amikor stresszelünk?

Ilyenkor rendkívül túlfeszített állapotban vagyunk, ami idegesség hatására jön létre, és ha tartósan jelen van az életünkben, jelentősen túlterheli az idegingerületi pályákat.

A stressz pszichés megnyilvánulásai mellett fizikai tüneteket is okozhat. Ez a túlzott igénybevétel, és tartós feszültség olyan ártalmas lehet, hogy krónikus betegségek kialakulását is előidézheti.

A stressz hatására az immunrendszer működése is gyengébb fokozatra kapcsolhat, mert egyszerűen ez a túlfeszített állapot akkora igénybevételt jelenthet, hogy nem marad energia védekezni.

  • túl magas elvárások
  • megfelelési kényszer
  • véget nem érő feladatlisták
  • magánéleti konfliktusok
  • váratlan kiadások

Ez csak néhány a leggyakoribb stresszforrások közül.

Ebben segíthet az Immulina…

Ami a szervezet számára hasznosítható formában tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat, és hatékonyan segíthet megszabadulni a lerakódott káros anyagoktól. Ezáltal a szervezet új erőre kaphat, ellenállóbb lehet a fizikai és lelki megpróbáltatásokkal szemben.

Nacsa Mihály vagyok,

kutató, regeneráció specialista

Azon dolgozom, hogy a leromlott életfeltételeket újra élhetővé tegyem. 

Az Immulinát pedig azért alkottam meg, hogy segíteni tudjak a regenerálódásban azoknak, akik a természetes hatóanyagokban bíznak és az ősi, tiszta életerőt választják.

“Próbáltam már a vitaminokat, de nem éreztem semmit…”

Hiába szedsz vitamint és ásványi anyagokat, ha ezek nem tudják pótolni azt a hiányt, ami már kialakult, vagy a szervezeted állapota miatt nem is tudnak felszívódni…

Az Immulina viszont nem egy csodabogyó vagy vitamin, hanem egy kiemelkedően hatékony táplálék, ami valódi megoldást jelenthet számodra is.

Mitől különleges az Immulina?

Ez a kék-zöld alga az egyik legkomplexebb természetes táplálék a Földön. Ami megkülönbözteti az Immulinát más alga készítményektől, az az általunk kifejlesztett “Egyedi Vízkezelési- technológiával” kezelt vízben növekszik.

Ebben a kezelt vízben extra napsütés mellett, a feloldott tápanyagok úgynevezett kelát kötésre alkalmas formában vannak jelen. Az alga által felszívható beltartalmat sok sok év kísérletezés és kutató munka alakította úgy, hogy a testünk maximálisan hasznosítani tudja.

Minden alkotóelem, amire a szervezetednek szüksége van, megtalálható lehet ebben a kapszulában!

Azonnal felszívódni képes természetes anyagokat tartalmazhat

Csak természetes összetevőket tartalmaz

Plusz energiával láthat el, hogy bírd az extra terhelést is

Néhány érv az Immulina mellett…

Mit mondanak, akik már kipróbálták?

Több az energiám, de fontosabb, hogy memóriám elképesztően sokat javult!

“Nálam a kezdet az jó volt, 4-5 óra alvás után pihenten keltem! Kb. egy hétig. Utána meg már fáradt voltam napközben. Volt, hogy délben egy kicsit aludtam is. Kb. a 3-ik hét után normalizálódott a helyzet. Én is 2-szemet használok. Több az energiám, de fontosabb, hogy memóriám elképesztően sokat javult! Azóta sokat álmodtam is, ami csak fiatal koromban volt jellemző!

Adatok, emlékek, jönnek elő! Élesen! Hihetetlen! Valahogy a bal lábam kis lábujját nem éreztem rendesen, de ez is sokat javult! A fiam 17-éves múlt, egy szemet kap naponta. Nagyon szétszórt volt, majd figyelem, hogy változik-e valami.

Köszönöm Misi a lehetőséget, hogy élhettem az Immulinával!”
A fájdalom szinte eltűnt, és ez egyre csak jobb, és jobb.

“Édesapám 30 éve cukorbeteg, és sajnos kialakult a cukorbetegség mellékhatása, a polenourpatia. Évekig próbálkozott mindenféle gyógymóddal, de nem segített semmi sem. Évek óta szedte már az erős fájdalomcsillapítókat, de a fájdalom egyre csak erősebb volt, ahogy a polenourpatia károsította az idegrendszerét. Amint rátaláltunk az Immunilára, rögtön meg is rendeltük.

Édesapám még csak 2 hete szed napi 2 tablettát, és azóta nem kell beszednie semmilyen fájdalomcsillapítókat. A fájdalom szinte eltűnt, és ez egyre csak jobb, és jobb.

Hála Nacsa Mihálynak. Meg vagyunk tisztelve hogy ilyen emberekkel élhetünk egy bolygón, mint amilyen ő. KÖSZÖNJÜK”

Tapasztald meg Te is az Immulina hatását!