Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Hogyan győzhető le a krónikus fáradtság?

Ha reggelente 3-4 szundi a minimum…

Ha napi több kávé kell a túléléshez és úgy érzed, semmi energiád a napi feladatokhoz, emiatt kevésbé vagy hatékony a munkádban, szinte állandóan van benned egy belső feszültség, kimerültnek érzed magad és ezért nincs is kedved semmihez… könnyen lehet, hogy krónikus fáradtsággal van dolgod, főleg, ha ez egy tartósabb állapot…

Szervi dolgok is állhatnak a háttérben...

Például anyagcserezavar, pajzsmirigy alulműködés, cukorbetegség, fertőzések, fogászati gócok, de fontos szerepet játszhat az életmód és a táplálkozás is.

A gyorséttermi menük, a mikrohullámú melegítés, a finomliszttel készült ételek mind okozhatnak fáradtságérzetet, kimerültséget, és egy idő után jelentős tápanyaghiány alakulhat ki a szervezetünkben.

Sokáig észre sem vesszük, hogy baj van…

A mikrotápanyaghiány egy egyszerű laborvizsgálattal nem mutatható ki, mert a szervezetünk igyekszik a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek szérumszintjét sokáig egyensúlyban tartani akkor is, amikor ezekből a sejtekben már hiány alakult ki.

A vitamin és ásványianyag hiány mellett pedig, akár a szervezetben lerakódott nehézfémek is felelősek lehetnek az energiahiányos állapotért. Ilyen például az amalgám, az ólom, a higany vagy az arzén, ami komoly károkat okozhat a kötőszövetekben és az idegrendszerben, anélkül, hogy tudnánk róla.

Ahhoz, hogy visszanyerd az életerőd, és újra energikus legyél, el kell távolítani ezeket a zavaró tényezőket, és feltölteni a szervezeted vitamin- és ásványianyag-raktárait! Egy egyszerű multivitamin viszont erre nem képes.

Ezért alkottuk meg az Immulinát.

Nacsa Mihály vagyok,

kutató, regeneráció specialista

Azon dolgozom, hogy a leromlott életfeltételeket újra élhetővé tegyem. Az Immulinát pedig azért alkottam meg, hogy segíteni tudjak a regenerálódásban azoknak, akik a természetes hatóanyagokban bíznak és az ősi, tiszta életerőt választják.

“Szedek vitaminokat, de nem érzek semmi változást… akkor meg minek?!”

Hiába szedsz vitamint és ásványi anyagokat, ha ezek nem tudják pótolni azt a hiányt, ami már kialakult, vagy a szervezeted állapota miatt nem is tudnak felszívódni…

Az Immulina viszont nem egy csodabogyó vagy vitamin, hanem egy kiemelkedően hatékony táplálék, ami valódi megoldást jelenthet számodra is.

Mitől különleges az Immulina?

Ez a kék-zöld alga az egyik legkomplexebb természetes táplálék a Földön. Ami megkülönbözteti az Immulinát más alga készítményektől, az az általunk kifejlesztett “Egyedi Vízkezelési- technológiával” kezelt vízben növekszik.

Ebben a kezelt vízben extra napsütés mellett, a feloldott tápanyagok úgynevezett kelát kötésre alkalmas formában vannak jelen. Az alga által felszívható beltartalmat sok sok év kísérletezés és kutató munka alakította úgy, hogy a testünk maximálisan hasznosítani tudja.

Minden alkotóelem, amire a szervezetednek szüksége van, megtalálható lehet ebben a kapszulában!

Azonnal felszívódni képes természetes anyagokat tartalmazhat

Csak természetes összetevőket tartalmaz

Plusz energiával láthat el, hogy bírd az extra terhelést is

Ezért fogod szeretni te is…

Mit mondanak, akik már próbálták az IMMULINÁT?

“Sok egészségügyi problémával küzdő ember vagyok. Nehéz eset. Az Immulinát kb. 6 hete szedem, napi egyet veszek be reggel.

Azt vettem észre, hogy a hangulatom egyre jobb. A derekam egyre kevesebbet fáj. Vezetőként dolgozom, sok stresszel a gyermekvédelemben és azt kezdtem észrevenni, hogy egyre nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Bátran felvállalom magam és a gondolataim. Nem tud semmi kibillenteni jelentősen ebből a belső békéből, ennek megfelelően a vérnyomásom is kezd beállni a normál értekre. Az erőlétem nagyon sokat javult, hegyes-völgyes városban lakunk, és „simán” el tudok menni édesanyámhoz úgy, hogy egyszer sem kell megállnom pihenni. Ja, igen! Ki tudom porszívózni a lakást. Pihenés nélkül! A körmeim szép rózsaszínűek lettek. Az emésztésem sokat javult. A cukortablettákat teljesen elhagytam. Az alvásom sokkal pihentetőbb és nincs reggel, hogy ne ébrednék fel az óracsörgés előtt.

Köszönet Nacsa Mihálynak, a feleségének Editnek és dr. Tápai Mária doktornőnek, hogy lehetőséget adtak nekem és a családomnak egy új, jobb élethez. Mindenkinek ajánlom, hogy ismerje meg őket és a munkásságukat. Csodák fognak feltárulni az életében.”
Most kiegyenesedve, bot nélkül, könnyedén jár, a lábremegése megszűnt…

“A nagymamám aki 88 éves kb. bő 3 hónapja szedi az immulinàt. Az első hónapban napi 2 szemet szedett, a második hónaptól napi 3 szemet, mert úgy érezte, hogy kellene még egy kis, plusz erő.
Mielőtt elkezdte szedni, nagyon fájtak az izületei, remegett a lába és zsibbadt a keze, csak bottal és meggörbülve tudott járni.

Most kiegyenesedve, bot nèlkül, könnyedén jár, a lábremegése megszünt, nem zsibbad a keze és az izületei fájdalommentesen, könnyedén mozognak. A készítmény jó hatással van az idegrendszerére és a stressztűrő képessége is sokkal nagyobb.

Az utóbbi időben többfèle terméket szedett, de azt mondta: ezzel a termékkel vagyok a legjobban megelégedve, mert ez nagyon jó! (Megjegyzem, eddig bàrmit vittem, semmit nem szedett ilyen hűségesen, mint az Immulinát!)

Nagyon hàlás vagyok Misinek és a kutatócsapatànak, hogy megalkotta ezt a csodás termèket, szívből köszönjük, a nagymamám és én is!”
Czentye Melinda

Tapasztald meg Te is az Immulina hatását!