Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy egy sajnálatos nyomdai hiba folytán minden termékünket újra kell csomagolnunk, így még ezt korrigáljuk termékeink ideiglenesen nem rendelhetők! Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Vegyél részt a kutatásunkban, és kérd a próbacsomagot!

Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Nacsa Mihály

Egész életemet a jónak, a fejlődésnek, és a becsületnek szenteltem.

Nacsa Mihály vízkutató vagyok, regeneráció specialista.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Azon dolgozom, hogy a leromlott életfeltételeket újra élhetővé tegyem.

Az életem mottója: 

Tedd jobbá az életed, azután a családodét, ezután jöhet a csapatod. Gondolkodj úgy, hogy legyen jobb az emberiségnek is. Ne feledkezz meg arról, hogy elválaszthatatlan része vagy a természetnek, tehát, ha sérül a természet, utána te jössz. Fogadjon be ez a csodás univerzum, hogy a végén úgy találkozhass a Teremtővel, hogy méltó voltál tetteidre.

Nacsa Mihály vízkutató vagyok, regeneráció specialista.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Azon dolgozom, hogy a leromlott életfeltételeket újra élhetővé tegyem.

Az életem mottója: 

Tedd jobbá az életed, azután a családodét, ezután jöhet a csapatod. Gondolkodj úgy, hogy legyen jobb az emberiségnek is. Ne feledkezz meg arról, hogy elválaszthatatlan része vagy a természetnek, tehát, ha sérül a természet, utána te jössz. Fogadjon be ez a csodás univerzum, hogy a végén úgy találkozhass a Teremtővel, hogy méltó voltál tetteidre.

Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek feleségemmel, Gémesi Edittel és együtt dolgozunk saját cégünkben a Renewal-Hungary Kft-ben, hogy eljuttassuk a Feltalálói kutató csoport által kitalált találmányokat és a kifejlesztett új eljárásokat az emberekhez.

Soha nem álltam be a sorba, mindig szabadelvű, és igazság szerető és tisztelő voltam, szerintem ez alapozta meg jelenlegi kutatói pályám. Illetve azok a nem hétköznapi betegségek, amiken keresztül mentem.

Újszegeden a gyermekkórházban szinte leltári számot kaptam. Akkor senki semmit nem tudott a bajaimról, azonkívül, hogy mindenféle, amit el lehet képzelni. Volt szívizomgyulladás, csontsorvadás, füljárat gyulladás… Általában 1 hetet töltöttem otthon, majd ismét 3-4 hónap kórházi lét következett. Gyakorlatilag így telt a gyerekkorom egészen addig, amíg el nem költöztünk egy új, modernebb környezetbe.

Egy véletlen következtében tapasztaltam meg, hogy milyen ha mentesülni tudunk a penész romboló hatásaitól, és így utólag bebizonyosodott, hogy gyermekkoromban az otthonunkban lévő penész okozta a problémáimat.

Ma már egyáltalán nem kérdés számomra, miért is lett belőlem kutató. Minden, amin átmentem arra sarkallt, hogy megkeressem a megoldást az emberiség leggyilkosabb megbetegítőjének megszüntetésére, a penész okozta problémákra.

Ezért kutattam ki, sok év felkészüléssel az eddig ismert legjobb megoldást, a Penészfaló eljárást, ami nem csak fertőtlenítés, hanem a penész legtermészetesebb ellenfelének alkalmazása. Így van mód a penész felszámolására, vagyis a regenerálásra.

Kutatásba kezdtem, és megtaláltam azokat az információkat, adatokat, melyek segítségével nem csak magamon, de a környezetemben élőkön is rengeteget tudtam segíteni. Most pedig, köszönhetően az Immulinának, ezt még szélesebb körben tehetem meg.

Üzenj nekünk

Ha kérdésed van vagy üzenetet írnál, használd ezt az űrlapot! Az itt küldött üzeneteket megkapjuk e-mailben és rövid időn belül válaszolunk.

Mit mondanak, akik már próbálták az IMMULINÁT?

Mára teljesen elmúlt a pikkelysömöröm!

“Már régen készülök rá, hogy leírom végre! Csúnya és makacs pszoriázisom, azaz pikkelysömöröm volt a bal bokám felett. Vannak fotóim, de nem szépek, ezért nem fogom itt közreadni.

Utánanéztem és kiderítettem, hogy a pikkelysömör, azt mutatja, hogy gyulladás van a szervezetünkben. Hosszas kutatást folytattam, és több szakembertől olvastam, és néztem videókat a témában. Nálam bizony, a gyulladást kimutatta egy laborvizsgálat, amit jogosítvány frissítéshez kellett elvégezni. Magas volt a vérsüllyedésem, ami gyulladásos állapotra mutat.

Amúgy semmi bajom! Egészséges vagyok!
Mindenképpen kellett néhány hónap, fogyasztottam az Enterót, ami sejtszintű méregtelentést csinál. És elkezdtem a Immulina Spirulinát is használni! Ja, és megemeltem a C-vitamin napi mennyiségét 5.000-re. Mára teljesen elmúlt a pikkelysömöröm! És meggyőződésem, hogy az Immulina Spirulina volt a leghatékonyabb, a regenerálásban. Csak azt kívánom neked, hogy legyél egészséges, ameddig csak teheted!”
Tóth Mária
Gyakorlatilag az első naptól érzem azt a pluszt, amire szükségem volt

“Már 8 hónapja nem segített a (diagnózis szerint) teniszkönyökömnek semmilyen orvosi kezelés (20 elektromos kezelés, hetekig felkötött kar, gyógyszerek, sőt még a szteroid injekciók sem), másrészről pedig plusz energiára lett volna szükségem, mivel éreztem, hogy egyre hamarabb merülnek le az elemeim nap közben. Misi mindkét problémára az Immulinát ajánlotta, melyet el is kezdtem szedni.

Tapasztalataim:

Az energiaszintemen azonnal éreztem a jótékony hatást, gyakorlatilag az első naptól érzem azt a pluszt, amire szükségem volt. A könyökömön néhány nap múltán lassan kezdtem érezni a javulást, néhány hét múlva már sokkal jobban éreztem magam, míg kb. 1,5 hónap után teljesen elmúlt a fájdalom, és erősebb terhelésre sem jön vissza!

“Járulékos haszonként” még 2 dolgot szeretnék megemlíteni:
– egyrészt az elmúlt néhány évben egyre erősebb allergiás tüneteim voltak (folyamatos, megállíthatatlan tüsszögés), de az allergia-teszt mégsem mutatott ki semmilyen allergiát. Ebben az évben, elmondhatom, hogy kb. 3-4-szer jött rám kisebb tüsszögés, és én ezt egyértelműen az Immulina javára írom.
– a másik tapasztalatom, hogy az óvodás korú gyerkőcünk bármit hazahozott az oviból, rajta 3-4 nap alatt átment, én meg 2 hétig nem tudtam kilábalni belőle. Idén ősszel ez az időszak 1,5 napra csökkent nálam, és az is sokkal enyhébb tünetekkel.

Összességében azt tudom mondani, hogy nekem, – akinek alapvetően (tudomásom szerint) nem volt akkut betegségem (vérnyomás, vérkép, súly rendben), lehetőségem szerint egészségesen táplálkozom, sportolok stb. -, ennyi mindenben segíteni tudott az Immulina!

Hálás vagyok Misinek, hogy megismertetett az Immulinával, és remélem még sokáig annak a zárt körnek a tagja lehetek, akik folyamatosan hozzá tudnak jutni a kapszulákhoz!”
Rangasz Pál

Tapasztald meg Te is az Immulina hatását!

Felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét!

Egy sajnálatos nyomdai hiba folytán minden termékünket újra kell csomagolnunk, így még ezt korrigáljuk termékeink ideiglenesen nem rendelhetők.

Megértésedet és türelmedet köszönjük!