Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

A tested sokkal többre képes! Hozd ki belőle a maximumot!

Miért pont IMMULINA ALGA?

Mindenki vágyik arra, hogy a teste kifogástalan maximális energia szinten működjön.
Az hogy észre sem vesszük, hogy a testünkkel foglalkozni is kell az mindenkinek természetes.
Az is egyértelmű, hogy a bőrünkben a legjobban akarjuk érezni magunkat és mindenre képesek legyünk. Izmaink, szerveink, látásunk, hallásunk, minden maximális módon működjünk.

Azt hiszem ez csak akkor marad hosszú távon így, ha a testünknek a legjobbat tudjuk adni. Megoldható ez a mai vegyszerekkel és élelmiszer adalékokkal teli világban? Az élelmiszer ipar célja minél olcsóbban előállítani, hogy az ő termékét vegyék meg azok az emberek, akik nem tudják mit is etetnek velük.

Csodálkozunk, hogy sok az allergiás? Hogyan legyen sport teljesítmény?

A figyelemről és a koncentráció hogyan lenne lehetséges?

A leromlott gyulladásban lévő gyomrokról már ne is beszéljünk. Ahol a felszívódás már esélytelen ott igazán nagy a baj. Ha hiánya van a testnek, miből építsen egészséges teljes értékű sejteket?

Ki tud már ebben az összetett bonyolult, agyonvegyiparozott világban kiigazodni?

Ha nem akarunk foglalkozni a dolgokkal, akkor attól még működni fog hosszan a testünk?

Nem az a fontos, hogy ismered-e jelen pillanatban a megfelelő megoldást, hanem az, hogy meddig akarod a tested működőképes állapotban tudni?

Van itt egy igazán különleges dolog, és ez nem más mint az IMMULINA.

Ez egy egyedi kék-zöld (spirulina fajok közül) alga az egyik legkomplexebb, természetes táplálék a földön. Ez az alga nem a szokványos átlag alga. Teljesen tiszta helyen, a világ még szennyezésektől távol lévő, bio környezetében termelt egyedi különleges dolga e bolygónak.

Ami igazán ismeretlen még az alga termesztésben az a cégünk által kifejlesztett „Élővíz” technológia. amivel a vizet kezelik. Ebben a kezelt vízben extra napsütéses mellett, az igazán lényeg a növény számára úgynevezett kelát kötésre alkalmas formába feloldott tápanyagok. Az alga állttal felszívható beltartalmat sok sok év kísérletezés és kutató munka alakította úgy, hogy az emberi test legkényesebb része is ( Ingerületi idegpálya) is jól táplálható és esetleg kijavuló lehessen.

Teljes, minden alkotóelemet pótló komplex összetételt nyújt a szervezet számára. Mindez egy kapszulába rejtve.

Mindez együtt nem más mint az Immulina.

Miért fogyasszam az Immulinát?

Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, azonnal felszívódni képes természetes anyagokat tartalmaz: fehérjét (60%) aminosavat, béta-karotint, gamma linolénsavat és kelát kötéses ásványi összetevőket (kalcium, kálium, vas, mangán, réz és cink).

Ez így összefoglalva alapja az emberi test energia képzésének és a teljes értékű sejtképzésnek.

Alkalmazása a mindennapok rohanásában többletenergiával tölti fel, hogy könnyebben birkózzon meg a feladatokkal és jobban bírja még az extra terhelést is.
Lassíthatja az öregedést (a rengeteg antioxidáns tartalom), használatával a bőr és a haj is szebb, egészségesebb lehet.

Mi található Immulinában?

Az Immulina egyedülálló beltartalommal rendelkezik 4000 -féle testet felépítő vitálelemmel, és mindez könnyen felszívódó kelát kötéssel rendelkező tápanyagok.

 • Az idegsejtképzéshez kifejezetten szükséges különlegesen ritka nyomelemeket nagyon magas mennyiségben tartalmaz.
 • Különlegesen gyors a gyulladáscsökkentő regeneráló képességgel.
 • Rendelkezik azokkal a katalizátor összetételekkel, amiből az emberi test energiát termelhet.
 • Jótékonyan hathat az immunrendszerünkre, segíthet megelőzni a leggyakoribb fertőző betegségeket. Ezért különösen a téli időszakban érdemes többet fogyasztani.
 • Nagy segítség lehet a test méregtelenítésében.
  Azoknak kifejezetten érdemes lehet beiktatniuk a napi étrendjükbe, akiknek az immunrendszere valami miatt padlón van. Aki nem tud megfelelően működni (például legyengültek egy hosszú betegség után vagy műtét után lábadoznak).
 • A szemünk egészségéhez a legtöbbször az A-vitamin hiányt társítjuk, és a hagyományos megközelítés szerint nagy mennyiségű sárgarépa fogyasztásával megóvhatjuk a látásunkat. Az Immulinában azonban legalább annyi, vagy sokkal több A-vitamin található, mint a sárgarépába. A Immulinában található zeaxanthin emellett a makuladegenerációtól (sárgafoltsorvadás-tól) is védi a szemünket.
 • Az IMMULINÁT a különböző krónikus betegségekben szenvedőknek is érdemes lenne esetleg szedni, például azoknak, akik cukorbetegek, vagy csontritkulásuk, is van.
 • Azoknak akinek agy, vagy ideg esetleg ízületi gyulladásuk van, igazán érdemes lehetne megpróbálni.
 • Különleges, a szívizom sorvadás, sérülés esetén, esetleg magas a vérnyomásuk, azoknak komoly segítség lehet esetleg. Ezeknél a betegségeknél ugyanis gyakori a szervezet krónikus gyulladása, mely hosszú távon jelentősen károsíthatja a sejtjeinket.
 • A házi kedvencek egyszerű és könnyű segítsége lehet, ha ismeretlen a baj és időben kapja a jószág is.

Az IMMULINA hatását már a múltban is a gyulladást csökkentő hatásaitól választották. Ettől a tudásától vált igazán ismerté a vegyszerek helyett a természetes megoldásokat jobban kedvelők körében.

Egy doboz Immulina 60 szem 500 mg-os kapszulát tartalmaz és az ára 14.000,- Ft. Csomagolási és csomagküldési költség: 1250,- Ft

A termék notifikációs száma: 25053/2020

OÉTI bejelentő szám: Immulina Spiruluina 25053/2020.

Mit szólnál, ha visszakapnád a 15 évvel ezelőtti önmagad?

Hogyan változna az életed, ha az energiaszintedet a maximumra állítanánk?

Ha nem fárasztana le a gyerekek után való szaladgálás… Ha a napi feladatokat nem stresszként hanem kihívásként élnéd meg… Ha hatékonyabb lennél a munkában és több időd maradna az igazán fontos dolgokra…
Ha fiatalkori énedet is leköröznéd az edzéseken, hála a feljavult teljesítményednek.

De egyáltalán lehetséges ez a vegyszerekkel és élelmiszer adalékokkal teli világunkban? Amikor évről évre nő az allergiások, szív és érrendszeri megbetegedések száma és szinte mindennapos a stressz és a szorongás.

Szabadulj meg a felgyülemlett méreganyagoktól, a természet erejével!

Kutatóként a fő célom, hogy minél több embernek segítsek a regenerációban, hogy megtapasztalják milyen, amikor a testük optimálisan működik és nem gátolja őket a céljaik elérésében. Ebben segít az Immulina.
Az első, amit észreveszel a hatására, hogy gyorsabban gondolkozol, hatékonyabb vagy és hirtelen minden és mindenki lassúnak tűnik a környezetedben. Egy kirobbanóan egészséges, igazi energiabombának érzed magad, aki elől elgördülnek az akadályok. Jól hangzik ugye?

Kinek segít leginkább az Immulina?

aki szeretné felturbózni az immunrendszerét, műtét vagy hosszabb betegség után

aki stresszes és szeretne kiegyensúlyozottabb lenni a hétköznapokban

 

aki szellemi munkát végez és fontos, hogy egész nap koncentráltan tudjon dolgozni

 
 

Miért hallgass rám, ha az egészségedről van szó?

Nacsa Mihály vagyok, kutató, regeneráció specialista. Azon dolgozom, hogy a leromlott életfeltételeket újra élhetővé tegyem.

Én magam is megtapasztaltam a környezetünk egészségünkre gyakorolt negatív hatását, számos betegséggel kellett megküzdenem, majd hosszas kutatómunka után megtaláltam azokat az összefüggéseket és adatokat, melyek segítségével jobb állapotba tudtam hozni saját magam.

Az Immulinát pedig azért alkottam meg, hogy segíteni tudjak a regenerálódásban azoknak, akik a természetes hatóanyagokban bíznak és az ősi, tiszta életerőt választják.

“Áh.. ez is csak egy újabb csodabogyó…”

“Felesleges pénzkidobás, ami átmenetileg talán segít de valódi eredményt nem hoz.” – gondolhatod most jogosan, ha ért már néhány csalódás és bizalmatlan vagy.
Az Immulina azonban nem egy épp trendi csodaszer, hanem egy kutatásokon alapuló, kiemelkedően hatékony táplálék.

Miért érdemes kipróbálnod?

 • különleges gyorsasággal segít a szervezetben lévő, akár krónikus gyulladások csökkentésében
 • rendelkezik azokkal a katalizátor összetételekkel, amiből az emberi test energiát termelhet
 • jótékonyan hathat az immunrendszerünkre, segíthet megelőzni a leggyakoribb fertőző betegségeket
 • nagy segítség lehet a test méregtelenítésében
 • a benne lévő zeaxanthin és A vitamin hozzájárul a szemünk egészségéhez
 • rendszeres fogyasztása segíthet a cukorbetegeknek, csontritkulásban szenvedőknek
 • vegyszerek helyett, természetes megoldást kínál
 • házi kedvenceink egészségi állapotán is javíthat

Talán mindössze két kapszula választ el a fitt és fájdalommentes hétköznapoktól…

Válassz a csomagok közül!

Ára: 14.000 Ft

233 Ft / kapszula
A 3×60 db kapszula ára: 41.100 Ft

228 Ft / kapszula
A 6×60 db kapszula ára: 80.400 Ft

223 Ft / kapszula