Véleményekért, ha olvasnál, írnál, vagy kérdeznél, látogass el a FACEBOOK CSOPORTUNKBA:

Gyakran érzed, hogy nem vagy elég hatékony?

Természetes módszerrel segíhetek a fókuszált munkavégzésben!

A mérgezett test első jelzése a szorongás!

Van, hogy nehezen indul a nap, de amikor már a sokadik kávé sem segít, állandóan fáradtnak érzed magad és nem tudsz a feladataidra koncentrálni, ha úgy érzed nincs semmi energiád és legszívesebben átaludnád a napot, akkor itt az ideje tenni valamit.

A koncentráció zavara egy tünet, egy jelzés a szervezet részéről, amely ha tartósan fennáll, vagy hirtelen nagymértékű hanyatlást mutat, akár komolyabb problémákhoz is vezethet.

Mi okozhat koncentrációs problémákat?

A koncentrációs problémák legtöbbször lelki állapotokhoz társulnak, de előidézhetik betegségek, esetleg szervi okok is.

Például a vérszegénység, a különféle szívelégtelenségek, máj és vesebetegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség vagy épp a vitaminhiány.

Előfordulhat az is, hogy penésztoxin mérgezés áll a háttérben.

De létezik ebből kiút?!

Nacsa Mihály vagyok, kutató, regeneráció specialista.

Azon dolgozom, hogy a leromlott életfeltételeket újra élhetővé tegyem.

Az Immulinát pedig azért alkottam meg, hogy segíteni tudjak a regenerálódásban azoknak, akik a természetes hatóanyagokban bíznak, és az ősi, tiszta életerőt választják.

Az Immulina több félé vitál-elemet tartalmazhat, melynek köszönhetően gyorsan képes lehet arra, hogy emelje az energiaszintet. A növekvő energiaszint pedig kikapcsolhatja a stressz kiváltó hormonok termelését.

“Próbáltam már a vitaminokat, de nem éreztem semmit…”

Hiába szedsz vitamint és ásványi anyagokat, ha ezek nem tudják pótolni azt a hiányt, ami már kialakult, vagy a szervezeted állapota miatt nem is tudnak felszívódni…

Az Immulina viszont nem egy csodabogyó vagy vitamin, hanem egy kiemelkedően hatékony táplálék, ami valódi megoldást jelenthet számodra is.

Mitől különleges az Immulina?

Ez a kék-zöld alga az egyik legkomplexebb természetes táplálék a Földön. Ami megkülönbözteti az Immulinát más alga készítményektől, az az általunk kifejlesztett “Egyedi Vízkezelési- technológiával” kezelt vízben növekszik.

Ebben a kezelt vízben extra napsütés mellett, a feloldott tápanyagok úgynevezett kelát kötésre alkalmas formában vannak jelen. Az alga által felszívható beltartalmat sok sok év kísérletezés és kutató munka alakította úgy, hogy a testünk maximálisan hasznosítani tudja.

Minden alkotóelem, amire a szervezetednek szüksége van, megtalálható lehet ebben a kapszulában!

Azonnal felszívódni képes természetes anyagokat tartalmazhat

Csak természetes összetevőket tartalmaz

Plusz energiával láthat el, hogy bírd az extra terhelést is

Mire számíthatsz, amikor elkezded szedni az Immulinát?

Mit mondanak, akik már próbálták az IMMULINÁT?

Mára teljesen elmúlt a pikkelysömöröm!

“Már régen készülök rá, hogy leírom végre! Csúnya és makacs pszoriázisom, azaz pikkelysömöröm volt a bal bokám felett. Vannak fotóim, de nem szépek, ezért nem fogom itt közreadni.

Utánanéztem és kiderítettem, hogy a pikkelysömör, azt mutatja, hogy gyulladás van a szervezetünkben. Hosszas kutatást folytattam, és több szakembertől olvastam, és néztem videókat a témában. Nálam bizony, a gyulladást kimutatta egy laborvizsgálat, amit jogosítvány frissítéshez kellett elvégezni. Magas volt a vérsüllyedésem, ami gyulladásos állapotra mutat.

Amúgy semmi bajom! Egészséges vagyok!
Mindenképpen kellett néhány hónap, fogyasztottam az Enterót, ami sejtszintű méregtelentést csinál. És elkezdtem a Immulina Spirulinát is használni! Ja, és megemeltem a C-vitamin napi mennyiségét 5.000-re. Mára teljesen elmúlt a pikkelysömöröm! És meggyőződésem, hogy az Immulina Spirulina volt a leghatékonyabb, a regenerálásban. Csak azt kívánom neked, hogy legyél egészséges, ameddig csak teheted!”
Tóth Mária
Gyakorlatilag az első naptól érzem azt a pluszt, amire szükségem volt

“Már 8 hónapja nem segített a (diagnózis szerint) teniszkönyökömnek semmilyen orvosi kezelés (20 elektromos kezelés, hetekig felkötött kar, gyógyszerek, sőt még a szteroid injekciók sem), másrészről pedig plusz energiára lett volna szükségem, mivel éreztem, hogy egyre hamarabb merülnek le az elemeim nap közben. Misi mindkét problémára az Immulinát ajánlotta, melyet el is kezdtem szedni.

Tapasztalataim:

Az energiaszintemen azonnal éreztem a jótékony hatást, gyakorlatilag az első naptól érzem azt a pluszt, amire szükségem volt. A könyökömön néhány nap múltán lassan kezdtem érezni a javulást, néhány hét múlva már sokkal jobban éreztem magam, míg kb. 1,5 hónap után teljesen elmúlt a fájdalom, és erősebb terhelésre sem jön vissza!

“Járulékos haszonként” még 2 dolgot szeretnék megemlíteni:
– egyrészt az elmúlt néhány évben egyre erősebb allergiás tüneteim voltak (folyamatos, megállíthatatlan tüsszögés), de az allergia-teszt mégsem mutatott ki semmilyen allergiát. Ebben az évben, elmondhatom, hogy kb. 3-4-szer jött rám kisebb tüsszögés, és én ezt egyértelműen az Immulina javára írom.
– a másik tapasztalatom, hogy az óvodás korú gyerkőcünk bármit hazahozott az oviból, rajta 3-4 nap alatt átment, én meg 2 hétig nem tudtam kilábalni belőle. Idén ősszel ez az időszak 1,5 napra csökkent nálam, és az is sokkal enyhébb tünetekkel.

Összességében azt tudom mondani, hogy nekem, – akinek alapvetően (tudomásom szerint) nem volt akkut betegségem (vérnyomás, vérkép, súly rendben), lehetőségem szerint egészségesen táplálkozom, sportolok stb. -, ennyi mindenben segíteni tudott az Immulina!

Hálás vagyok Misinek, hogy megismertetett az Immulinával, és remélem még sokáig annak a zárt körnek a tagja lehetek, akik folyamatosan hozzá tudnak jutni a kapszulákhoz!”
Rangasz Pál

Tapasztald meg Te is az Immulina hatását!